Leiebil Vilamoura

» Bilutleie » Leiebil Vilamoura

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Vilamoura

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Vilamoura for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Vilamoura guide

leiebil Vilamoura

Bilutleie i Vilamoura

Vilamoura er en by som ligger i den sørlige regionen Algarve i Portugal. Det er faktisk en spesialbygd marina og feriested som ble skapt fra bunnen av Cupertino de Miranda, en velstående bankmann som bor i Porto. Vilamoura er ca 20 kvadratkilometer, og er en av de største feriestedene i Europa. Fordi hele byen er privateid, er utforming ganske dekadent. Det var verten av Almond Blossom Skitur fra 1996 til 2003.

Marinaen ligger i hjertet av Vilamoura og kan huse mer enn 1000 båter. Det er omgitt av feriehus, tre til fem stjerners hoteller, restauranter, barer, og til og med litt kasino. Mange mennesker charterbåter å gjøre noen stor sportsfiske samt parascending og jetski. Enkeltpersoner kan også ta turer til grottene ligger langs kysten. Det er også et museum som gir innsikt i fortiden i området og romerske ruiner, inkludert badehus.

Byen Vilamoura ligger 14.84 kilometer fra Faro flyplass (FAO) .