Leiebil Lisboa

» Bilutleie » Leiebil Lisboa

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Lisboa

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Lisboa for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Lisboa guide

Leiebil Lisboa

Bilutleie Lisboa

Lisboa er hovedstaden i Portugal, samt den største byen i landet. Byen har en befolkning på 545,245 innbyggere (2010) og sitter på 84,4 kvadratkilometer. Utenfor byens grenser er det en befolkning på mer enn tre millioner langs 958 kvadratkilometer. Dette gjør den til den niende mest folkerike urbane område i hele EU. Lisboa er en anerkjent alfa byen på grunn av betydningen det har i underholdning, media, finans, handel, turisme og internasjonal handel. Det er også en av de eldste byene i verden, predating hovedsteder som Roma, Paris og London.

Det er mange ting å se og gjøre mens i Lisboa, som Cristo Rei, Castelo de São Jorge, og Ponte Vasco da Gama, som er den lengste brua i hele Europa. Det er også en rekke museer og gallerier, inkludert Museu Nacional de Arte Antigua, Museu Coleccao Berardo, og Museu do azulejo.

Byen Lisboa er betjent av Lisboa Portela Airport (LIS) , og den ligger rundt sju kilometer fra byen.Det er den primære flyplassen for Portugal service over 14 millioner passasjerer årlig. Det er en av de største flyplassene i hele Souther regionen i Europa.