Leiebil Funchal

» Bilutleie » Leiebil Funchal

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Funchal

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Funchal for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Funchal guide

Bilutleie Funchal

Leiebil Funchal

Byen Funchal er beliggenhet i den portugisiske regionen Madiera, en øygruppe like utenfor kysten av landet. Det er den største byen og hovedstaden i regionen i over fem århundrer. Byen har en befolkning på 112,015 innbyggere (2010). Byen har fått navnet sitt fra de store mengder fennikel (funcho) som er funnet rundt på øya. Det regnes som en av de vakreste byene i landet.

Noen av de tingene for å se mens du besøker Funchal inkludere Madeira botaniske hage, som huser over 2000 planter, og Santa Clara Covenant, som daterer helt tilbake til det femtende århundre. For noen av de beste i frisk frukt, grønnsaker, lokal fisk og andre varer, besøke Mercado Dos Lavradores, beliggende i sentrum med historisk bygning. Andre severdigheter å se inkludere Sao Lourenco palasset, og SE katedralen.

Byen betjenes av Funchal Airport (FNC) , også kjent som Madeira lufthavn .Det er noen daglige avganger som går mellom noen av de største byene i landet, slik som Porto og Lisboa, til Funchal. Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke internasjonale og charterfly, spesielt i sommermånedene mai til oktober. Noen av de flyselskapene som flyr til denne flyplassen inkluderer Air Berlin, EasyJet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.