Leiebil Faro

» Bilutleie » Leiebil Faro

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Faro

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Faro for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Faro guide

Leiebil Faro

Bilutleie Faro

Faro er en by som ligger langs den sørligste grensen til Portugal. Byen har en befolkning på 41,934 innbyggere (2010). Faro er hovedstaden i   Algarve-regionen .Det er kjent for å være et populært reisemål for de som leter etter litt sol, særlig personer fra Storbritannia og Nord-Europa. Byen har beholdt et rykte for å være en stor beach party blant imponerende naturlige skjønnhet og arkitektur påvirket av maurerne.

Besøkende til Faro vil ønske å gå til gamlebyen, eller Centro Historico. Det er en meget godt bevart delen av byen like ved havnen som kan skilte med attende århundre arkitektur og brostein-gatene. Det er også mulig å ta en båttur til Rio Formosa, et naturreservat. Den primære stranden i Faro er den Praia de Faro. Andre ting å se inkludere marinaen, statuen av kong Alfonso III, og den gamle kirken og sykehuset.

Faro er betjent av Faro Airport (FAO) .Det ligger bare 2,6 kilometer fra sentrum av byen. Flyplassen er ekstremt opptatt i sommermånedene, betjener over fem millioner passasjerer. Flyselskaper som tilbyr flyreiser til Faro inkluderer Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.