Leiebil Porto

» Bilutleie » Leiebil Porto

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Porto

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Porto for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Porto guide

Bilutleie PortoByen Porto, noen ganger kalt Oporto, er den nest største byen i hele Portugal og en av de største urbane områdene i hele den iberiske halvøya. Byen har en befolkning på 237,559 innbyggere
(2011) og er spredt ut langs 41.66 kvadratkilometer. Porto regnes som en Gamma Nivå global by ifølge Globalization and World Cities Study Group. Byen er også en europeisk kultur Capital. Porto er den eldste europeiske senter og er oppført som et UNESCO World Heritage Site. Porto er kjent for sin produksjon og eksport av portvin.

Ting å se mens i Porto inkluderer Ribeira, Casa de Musica de Fundação de Serralves (en moderne museum), og Centro Portugues de Fotografia (den portugisiske Photography Museum). Enkeltpersoner kan også være lurt å ta et cruise oppover elva, gå på en portvin tur og se vinen huler, eller ta en FC Porto spill på Dragao stadion.

Porto er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) , uformelt kjent som Porto lufthavn. Den ligger omtrent 9,6 kilometer fra sentrum av byen.