Leiebil Faro Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Faro Flyplass

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Faro Lufthavn

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Faro Lufthavn for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Faro Lufthavn guide

leiebil Faro Airport

Bilutleie i Faro Lufthavn

Faro flyplass (FAO) ligger 2.6 kilometer fra byen Faro , Portugal.I sommermånedene, særlig mellom mars og oktober, kan flyplassen bli ekstremt opptatt på grunn av turister som kommer inn fra hele Europa så vel som resten av kloden. I 2010 var det 39,629 fly som landet og tok av fra Faro flyplass. Flyplassen betjente ca 5.342.707 passasjerer i samme år. Det anses å være en av de travleste flyplassene i hele landet.

Flyplassen tilbyr sine tjenester til både innenlandske og internasjonale, og charterfly. Flyselskaper som tilbyr tjenester til Faro Airport inkluderer Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.

Når besøkende kommer til Faro Airport i Portugal, er det en rekke fasiliteter som de kan være interessert i, inkludert noen gode shopping muligheter, bilutleie kiosker, og områder for å motta turistinformasjon om området, herunder hva det er å gjøre, hvor å spise, og hvor du skal bo.