Leiebil Ponta Delgada Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Ponta Delgada Flyplass

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Ponta Delgada Lufthavn

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Ponta Delgada Lufthavn for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Ponta Delgada Lufthavn guide

leiebil Ponta Delgada Airport

Bilutleie i Ponta Delgada Lufthavn

Ponta Delgada Airport (PDL), formelt kjent som Joao Paulo II lufthavn ble oppkalt etter pave Johannes Paul II og ligger på øya Sao Miguel, som ligger mindre enn tre kilometer fra Ponta Delgada byen , ligger på Azorene i Portugal.Det er den travleste flyplassen i Azorene hosting over 12.000 flyreiser og 930,579 passasjerer (2008).

Flyplassen har daglige planlagt innenlandsfly til andre øyer i Azorene, samt Madeira og byene Porto og Lisboa   langs fastlandet.Flyplassen rommer også en rekke internasjonale flyreiser med destinasjoner i Europa og i hele Nord-Amerika.

Flyselskaper som regelmessig tjeneste denne flyplassen gjennom nasjonal, internasjonal, og charterfly inkluderer Air Berlin, Europas Airpost, Finnair, Satya International, og TAP Portugal. De fleste reiser skje i løpet av sommersesongen, fra mai til oktober.

Når besøkende kommer til Ponta Delgada Airport i Portugal, er det en rekke fasiliteter som de kan være interessert i, inkludert noen gode shopping muligheter, bilutleie kiosker, og områder for å motta turistinformasjon om området, herunder hva det er å gjøre, hvor du skal spise, og hvor du skal bo.