Leiebil Madeira

» Bilutleie » Leiebil Madeira

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Madeira

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Madeira for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Madeira guide

leiebil Madeira

Bilutleie i Madeira

Madeira er en øygruppe i Portugal, ligger mindre enn 400 kilometer fra Tenerife, Kanariøyene. Den største byen i Madeira er Funchal, som også er hovedstaden på Madeira. Madeira er en befolkning på 267 938 (2011) og er 801 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært året rundt feriestedet for millioner av turister fra Europa og over hele kloden. Området er kjent for sin Madeira vin, vakre landskap, og vert den største fyrverkeri rundt om på kloden for New Years.

Turisme er ekstremt viktig i Madeira og som sådan, det er mye å se og gjøre. Porto Santo og Calheta er godt kjent for sine kystnære strender. Andre ting å se inkludere Levadas, som er et system av akvedukter som ble bygget 1461-1966. Det er også Cabo Girao, en av de høyeste havet klippene i verden. Vulkanen huler, São Vincente grotter, er også ekstremt imponerende.

Hele øygruppen Madeira er betjent av Funchal Airport (FNC) , formelt kjent som Madeira lufthavn .Det er noen daglige avganger som går mellom noen av de største byene i landet, slik som Porto og Lisboa, til Funchal. Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke internasjonale og charterfly, spesielt i sommermånedene mai til oktober. Noen av de flyselskapene som flyr til denne flyplassen inkluderer Air Berlin, EasyJet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.