Leiebil Ponta Delgada

» Bilutleie » Leiebil Ponta Delgada

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Ponta Delgada

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Ponta Delgada for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Ponta Delgada guide

leiebil Ponta Delgada

Bilutleie i Ponta Delgada

Ponta Delgada er en by som ligger på den portugisiske øya Sao Miguel langs Azorene øygruppen. Befolkningen i Ponta Delgada er på 64,516 innbyggere (2001). Siden 1976 er Ponta Delgada hovedstaden i Azorene. Byen er full av en rekke sekulære og religiøse festivaler gjennom hele året, inkludert Senhor Santo Cristo dos Milagres.

Den primære turistattraksjon i Ponta Delgada er Lagoa das Sete Cidades Furnas Villa gjøre Nordeste. Det er en sightseeing tur som tar enkeltpersoner til steder som Furnas, som er full av naturlige varme kilder samt Gorreana Tea Factory. Et annet velkjent reisemål er Lagoa do Fogo, som har en vakker vulkansk landskap og fantastisk natur langs strendene. Noreste er også et flott sted å finne fossefall, utrolig gastronomi og vakker utsikt over Sao Miguel.

Byen Ponta Delgada er betjent av Jaoa Paulo II Airport (PDL), også kjent som Ponta Delgada Airport .Det ligger mindre enn tre kilometer fra byen, og er den travleste flyplassen i alle Azorene.