Leiebil Lisboa Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Lisboa Flyplass

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Lisboa Lufthavn

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Lisboa Lufthavn for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Lisboa Lufthavn guide

leiebil Lisboa Airport

Bilutleie i Lisboa Lufthavn

Lisboa Portela Airport (LIS), vanligvis kjent som Lisboa lufthavn er en internasjonal flyplass som ligger ca sju kilometer nord for Sao Jorge-borgen, som ligger i hovedstaden Lisboa .Denne flyplassen er den primære inngangsporten for landet så vel som en stor europeisk hub. Det regnes som en av de største flyplassene i hele Sør-Europa.

I 2010 hadde Lisboa Airport 138,147 flybevegelser og levert tjenester til 14,035,273 passasjerer som flyr i fra Europa så vel som resten av kloden.

Flyplassen tilbyr sine tjenester til internasjonale og charterfly. Flyselskaper som flyr til denne flyplassen inkludere Aer Lingus, Air France, British Airways, Continental Airlines, EasyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, US Airways, og Europa.

Når besøkende kommer til Lisboa Airport i Portugal, er det en rekke fasiliteter som de kan være interessert i, inkludert noen gode shopping muligheter, bilutleie kiosker, og områder for å motta turistinformasjon om området, herunder hva det er å gjøre, hvor du skal spise, og hvor du skal bo.