Leiebil Funchal Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Funchal Flyplass

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Funchal Lufthavn

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Funchal Lufthavn for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Funchal Lufthavn guide

leiebil Funchal Airport

Bilutleie i Funchal Lufthavn

Funchal Airport, formelt kjent som Madeira Airport (FNC) , er en internasjonal flyplass som ligger i umiddelbar nærhet til byen Funchal i den portugisiske øygruppen kjent som Madeira.Denne flyplassen kontrollerer all flytrafikk for øya. Flyplassen var en gang kjent for sin vanskelige, kort rullebane. Imidlertid har utvidelsen av den vant flyplassen Utestående Structures Award av International Association for Bridge og konstruksjonsteknikk.

I 2010, forutsatt flyplassen landing og takeoff for 22,094 fly og tilbudt sine tjenester til 2,233,524 passasjerer fra hele verden.

Flyplassen tilbyr sine tjenester til en rekke internasjonale og charterfly, spesielt i sommermånedene mai til oktober. Noen av de flyselskapene som flyr til denne flyplassen inkluderer Air Berlin, EasyJet, Finnair, Iberia, Luxair, og Thomas Cook Airlines.

Når besøkende første tre inn i Funchal Airport i Portugal , er de utstyrt med et bredt utvalg av ulike fasiliteter som kan hjelpe dem under oppholdet, og gjøre deres opphold mye mer behagelig, inkludert leiebilpriser kiosker, shoppingmuligheter, og områder med alle forskjellige typer av turistinformasjon om hva du skal se, gjøre, spise og bo.