Leiebil Coimbra

» Bilutleie » Leiebil Coimbra

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Coimbra

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Coimbra for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Coimbra guide

leiebil Coimbra

Bilutleie i Coimbra

Coimbra er en by som en gang var hovedstad i Portugal i løpet av høymiddelalderen. Det er også hjemmet til Universitetet i Coimbra, som er en av de eldste universitetene i Europa og den eldste akademiske institusjonen i hele det portugisiske talende verden. Byen er også kjent for huse en rekke arkeologiske strukturer, hvorav noen dato tilbake så tidlig som i romertiden, herunder godt bevart cryptoporticus og akvedukt.

Byen har en befolkning på 101,069 innbyggere (2001), og det er en av de viktigste urbane sentra i hele Portugal etter Lisboa og Porto.

Noen av de andre ting å se i Coimbra inkluderer den botaniske hagen, den gamle katedralen, New Cathedral of Coimbra, Medieval Downtown, Mermaid hage, og Machado de Castro Nasjonalmuseet.

Coimbra er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), uformelt kjent som Porto Airport .Den ligger ca 118,65 kilometer fra sentrum av byen.