Leiebil Porto Flyplass

» Bilutleie » Leiebil Porto Flyplass

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Porto Lufthavn

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Porto Lufthavn for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Porto Lufthavn guide

leiebil Porto Airport

Bilutleie i Porto Lufthavn

Porto Airport, kjent formelt som Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) er en internasjonal flyplass som ligger i nærhet til byen Porto , kun 9,6 kilometer fra sentrum av byen.Det er den tredje travleste flyplassen i hele Portugal basert på alle flyoperasjoner og den tredje travleste flyplassen i form av passasjerer. I 2010 var det 55,432 flybevegelser og 5,279,362 passasjerer.

Flyselskaper som regelmessig tjeneste denne flyplassen gjennom nasjonal, internasjonal, og charterfly inkluderer Air Berlin, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Swiss International, og TAP Airlines. De fleste fly til Porto Airport forekomme i løpet av sommermånedene april til oktober når turistsesongen er på en all time high.

Når besøkende kommer til Porto Airport i Portugal, er det en rekke fasiliteter som de kan være interessert i, inkludert noen gode shopping muligheter, bilutleie kiosker, og områder for å motta turistinformasjon om området, herunder hva det er å gjøre, hvor å spise, og hvor du skal bo.