Leiebil Barcelos

» Bilutleie » Leiebil Barcelos

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Barcelos

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Barcelos for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Barcelos guide

leiebil Barcelos

Bilutleie i Barcelos

Barcelos er en by som ligger i Norte regionen i Portugal. Det har en befolkning på 20625. Det var opprinnelig kjent som en romersk bosetning og bli setet i det femtende århundre av den første hertugen av Braganca. Mens palasset bygget for hertugene ble ødelagt under et jordskjelv i det attende århundre, i dag er det et vakkert friluftsmuseum.

Byen er kjent for sin symbol – «. The Rooster av Barcelos» hanen, heter på portugisisk «O Galo de Bracelos», eller Det er mange historier bak dette symbolet og kan sees i dag på mange håndverk, noe som byen er kjent for.

Noen av de tingene for å se mens i Barcelos inkluderer Vakttårnet av Barcelos, som er en granitt konstruksjon laget til en grunnleggende firkant. Det var et fengsel i 1595, men i dag er et håndverk sentrum så vel som et nasjonalt monument. Det er også den romanske – gotiske Parish Church of St. Mary Major, den middelalderske broen over elven Cávado (en annen nasjonal monument) og den barokke Jesu Kristi Kirke av korset. Endelig er det Slottet til grevene av Barcelos. Denne gotiske inspirerte palasset ble bygget tidlig på femtende århundre og er i dag hjem til det arkeologiske museet i Barcelos.

Barcelos er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) , uformelt kjent som Porto lufthavn.Den ligger ca 32,18 kilometer fra sentrum av byen.