Leiebil Abrantes

» Bilutleie » Leiebil Abrantes

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Abrantes

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Abrantes for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Abrantes guide

leiebil Abrantes

Bilutleie i Abrantes

Abrantes er en stor kommune i den portugisiske regionen Centro. Kommunen har en befolkning på 21,326 innbyggere (2001) og er 714.69 kvadratkilometer i størrelse. Kommunen er delt inn i 19 sivile menigheter, deriblant Alferrare, Alvega og Sao Joao, det historiske sentrum av området og hvor det kommunale setet ligger.

En av de mest populære attraksjonene er Castelo de Abrantes. Det ser over byen Abrantes og er ekstremt godt kjent for sine vakre blomster dekorasjoner. Det er også Misericordia kirke, som dateres tilbake til 1584 og er kjent for sine vakre religiøse paneler gjort av Gregorio Lopes.

Abrantes betjenes av Lisboa Portela Airport (LIS) , og den ligger 111.02 kilometer fra byen.Flyplassen tilbyr sine tjenester for internasjonale og charterfly, inkludert Europa, US Airways, EasyJet, Continental Airlines, British Airways, og Aer Lingus.