Leiebil Viseu

» Bilutleie » Leiebil Viseu

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Viseu

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Viseu for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Viseu guide

leiebil Viseu

Bilutleie i Viseu

Viseu er en by som ligger i Centro-regionen i Portugal. Det er en vakker bakketopp by som ligger mellom Serra do Caramulo og Serra de Estrela fjellregioner. Viseu har en befolkning på 99,593 innbyggere (2011) og er 507.1 kvadratkilometer i størrelse. Byen er godt kjent for sitt pulserende kunstmiljø og aktiviteten innen vinproduksjon.

Det historiske sentrum i Viseu har blitt godt vedlikeholdt med skjulte smug, brosteinbelagte gater, og interessante hjørner. Det finnes en rekke boliger som er barokk og renessanse i design. Restene av byportene er også plassert her. Den viktigste delen av senteret er det gotiske og romanske Se (katedral), som er en av de fineste i hele landet. Andre steder i nærheten er en Old Market i Rua Formosa, Porta dos Cavaleiros, Museum Grao Vasco, og museet Casa Almeida Moreira.

Viseu er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO) , uformelt kjent som Porto lufthavn.Den ligger ca 92,45 kilometer fra sentrum av byen.