Leiebil Portimao

» Bilutleie » Leiebil Portimao

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Portimao

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Portimao for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Portimao guide

leiebil Portimao

Bilutleie i Portimao

Portimao er en portugisisk by som ligger i Algarve-regionen i sørlige Portugal, langs kysten.Det ble formelt kjent som Vila Nova de Portimao inntil 1924 da den ble innlemmet. Byen har 41.000 innbyggere (2009) og er en av de mest befolkede områdene i hele regionen.

Portimao er kjent for sine sportsarrangementer, spesielt Mundialito de Futebol de Praria – en strand fotballturnering holdes hvert år. Andre idretter som er populære i området er kiting og surfing. Portimao er også kjent for den årlige Portimao, Portugal Match Cup, et prestisjefylt seilas selv en del av World Match Racing Tour.

Byen er kjent for sin fantastiske stranden – Praia da Rocha. Det er en svært populær ferieby reisemål for mange over hele Europa. Det er også Fort Santa Catarina, kjent som Forte de Santa Catarina i portugisisk. Det er et fort som forsvarte lokale oppgjørene samt munningen av Rio Arade. Den ble bygget under kong Filip III regjeringstid.

Byen Portimao ligger 52.05 kilometer fra Faro flyplass (FAO).Flyplassen er ekstremt opptatt i sommermånedene, betjener over fem millioner passasjerer. Flyselskaper som tilbyr flyreiser til Faro inkluderer Aer Lingus, Air Berlin, British Airways, EasyJet, Lufthansa, Luxair, Ryanair, Thomas Cook Airlines Belgium, og Scandinavian Airlines.