Leiebil Oeiras

» Bilutleie » Leiebil Oeiras

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Oeiras

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Oeiras for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Oeiras guide

leiebil Oeiras

Bilutleie i Oeiras

Kommunen Oeiras ligger i den vestlige delen av Lisboa Metropolitan Area. Det er i en conurbation med byen Lisboa. Kommunen har en befolkning på 168,475 innbyggere (2010) og er 45,7 kvadratkilometer i størrelse. Byen Oeiras inne av kommunen er en av de tettest befolkede byene i landet.

Det finnes et bredt utvalg av attraksjoner å se mens i Oeiras, inkludert Fabrica da Polvora, som er en tidligere krutt faktor som kjørte under det sekstende århundre, og Poets Park, som er en vakker grønn plass som huser en rekke statuer av kjente portugisiske forfattere og diktere. Det er også Maritime Walk, en praktfull strandpromenade som knytter opp til Torre-stranden, og en moderne marina.

Rundt 19.09 km fra kommune Oeiras er Lisboa Portela Airport (LIS) .Flyselskaper som tjeneste flyplassen inkluderer EasyJet, Iberia, Continental Airlines, KLM, British Airways, Lufthansa, Air France, US Airways, Aer Lingus, og Europa.