Leiebil Maia

» Bilutleie » Leiebil Maia

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Maia

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Maia for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Maia guide

leiebil Maia

Bilutleie i Maia

Kommunen Maia ligger i Norte regionen i Portugal. Kommunen har en befolkning på 135,049 innbyggere (2011) og er spredt ut over 83,7 kvadratkilometer. Kommunen består av 17 menigheter, deriblant Aguas Santas og Pedroucos. Denne kommunen er muligens en av de mest industrialiserte i hele regionen.

Noen steder å besøke, mens i Maia inkluderer Maia Zoo og St Cruz Farm å smake på vin. Kommunen er også kjent for sin moderne arkitektur. Andre steder å besøke er Museum of History and etnologisk, St Maria kirken, og Douro-elven der det er daglige cruise tilgjengelig.

Maia er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), uformelt kjent som Porto Airport .Den ligger ca 5,65 kilometer fra sentrum av byen. Det er den tredje travleste flyplassen i hele Portugal basert på alle flyoperasjoner og den tredje travleste flyplassen i form av passasjerer.   Flyselskaper som regelmessig tjeneste denne flyplassen gjennom nasjonal, internasjonal, og charterfly inkluderer Air Berlin, EasyJet, Iberia, Lufthansa, Luxair, Ryanair, SATA International, Swiss International, og TAP Airlines.