Leiebil Ilha Terceira

» Bilutleie » Leiebil Ilha Terceira

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Ilha Terceira

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Ilha Terceira for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Ilha Terceira guide

leiebil Ilha Terceira

Bilutleie i Ilha Terceira

Ilha Terceira er en vakker øy i Azorene utenfor kysten av Portugal. Det er en av de største øyene, med en befolkning på 56.000 innbyggere (2011) og er 396.75 kvadratkilometer i størrelse. Det er hjem til den eldste byen i Azorene og et UNESCO World Heritage Site – Angra do Heroismo. Ting å se her inkludere gjøre Castelo de Sa Joao Baptista Monte Brasil, det gamle torget, og en rekke religiøse bygninger.

Det er en stor strand på øya – Praia de Vitoria. Mens det er ganske liten, er det en populær lokal hangout. Også populær er tyrefekting på øya.

Mange mennesker besøker vulkanske huler som har blitt naturlig dannet. Disse hulene omfatter gjøre Gruta Natal og Algar do Carvao.

Ilha Terceira er betjent av Lajes Field Airport (TER), også kjent som Lajes Air Base. Det ligger 12.02 kilometer fra Ilha Terceira. Det er faktisk en multipurpose Air Field, gir hjem til ikke bare en regional luft passasjerterminal, men også den portugisiske Luftforsvaret og en United States Air Force løsrivelse base. SATA International og TAP Portugal tilbyr daglige flygninger til Lajes Felt fra flyplassen i Lisboa, og det finnes en rekke flyselskaper som tilbyr sesongbaserte charterfly, inkludert Air Transat, Arkefly, og Thomas Cook.