Leiebil Guarda

» Bilutleie » Leiebil Guarda

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Guarda

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Guarda for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Guarda guide

leiebil Guarda

Bilutleie i Guarda

Kommunen Guarda ligger i Centro-regionen i Portugal. Den har en befolkning på 44,149 innbyggere (2011) og er 712.1 kvadratkilometer av størrelse. Kommunen inneholder 55 forskjellige menigheter, deriblant Albardo, Valhelhas, og Monte Margarida.

Innenfor kommunen er byen Guarda. Det er den største byen i kommunen, samt den høyeste byen i hele Portugal, med en høyde på 1056 meter.

En ting å se er Vila Nova de Fozcoa. Det er en liten landsby som ligger i Douro internasjonale Protected Area. Det er kjent for sine vakre vingårder og antikke steinformasjonene figurer, inkludert elven Coa dalen Archaeological Park. Tallene her ble gjort i hundrevis av år siden.

Alle rundt kommunen finnes en rekke tidligere befestninger og en vakker katedral. Det er også den barokke Misericordia kirke.

Guarda er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), uformelt kjent som Porto Airport .Den ligger ca 143,02 kilometer fra sentrum av byen.