Leiebil Costa Verde

» Bilutleie » Leiebil Costa Verde

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Costa Verde

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Costa Verde for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Costa Verde guide

leiebil Costa Verde

Bilutleie i Costa Verde

Costa Verde, som kan oversettes til «Green Coast» på portugisisk, er en vakker turistifiserte regionen som ligger i nordvest Portugal. Det huser en rekke populære byer, inkludert Porto, Miramar, Braga, og Barcelos.

Regionen strekker seg langs kysten hele veien til Spania. Det er godt kjent for sin geografiske skjønnhet, herunder elver, fjell og natur parker. Det huser også slottet i Guimaraes, som var fødestedet til den første konge og grunnlegger av nasjonen Portugal, Dom Alfonso Henriques. Noen av byene i denne regionen dato helt tilbake til romertiden, inkludert Ponte de Lima. Strendene er ekstremt populært å både portugisiske og utenlandske reisende, spesielt de fra Nord-Europa.

Hele regionen Costa Verde er betjent av Porto Airport (OPO) , formelt kjent som Francisco de Sa Carneiro Airport.Flyselskaper som tjeneste denne flyplassen inkluderer EasyJet, Air Berlin, Iberia, Ryanair, Lufthansa, Luxair, Swiss International, SATA International, og TAP Airlines.