Leiebil Chaves

» Bilutleie » Leiebil Chaves

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Chaves

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Chaves for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Chaves guide

leiebil Chaves

Bilutleie i Chaves

Chaves er en kommune i Nord-Portugal. Det er den nest mest befolkede kommunen i Vila Real distrikt). Chaves har en befolkning på 44,186 innbyggere (2004) og er 591.3 kvadratkilometer i størrelse. Det er bare ti kilometer fra den sørlige grensen Portugal aksjer med Spania.

På grunn av den langvarige militære historie Chaves, er det en rekke festninger rundt i området. To middelalderens bymurer eksisterer i dag – Monforte slottet og Santo Estevao Tower. Det er også en rekke syttende århundre fort, inkludert Forte de Sao Neutel og Forte de Sao Francisco.

Andre ting som fortsatt eksisterer er en romertiden bro, Castle of Chaves, kirken Santa Maria Maior, og kapellet Sao Caetano.

Chaves er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), uformelt kjent som Porto Airport .Den ligger ca 114,66 kilometer fra sentrum av byen.