Leiebil Braganca

» Bilutleie » Leiebil Braganca

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Braganca

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Braganca for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Braganca guide

leiebil Braganca

Bilutleie i Braganca

Byen Braganca ligger i nordøstlige Portugal i Norte regionen. Byen har en befolkning på 34,774 innbyggere (2001) og er 1,173.57 kvadratkilometer i størrelse. Byen er kjent for noen av sine lokale suvenirer, inkludert flettet kurver og keramikk.

Byens primære attraksjonen er Cidadela. Det er nesten en egen landsby som ligger ovenfor byen og viser en tydelig middelaldersk atosfære. Inne i Cidadela er det Torre de Menagem, en stor holde tilhører et slott bygget for hertugene av Braganca, den siste kongefamilien i Portugal. Også er inne i Domus Municipalis, finner du en sal fra det 11. århundre, og hva er en forkynnelse kors som stiger opp fra en forhistorisk gris er tilbake rett utenfor slottet.

Braganca er betjent av Braganca Municipal / Regional Airport (BGC). Den ligger 5.79 km fra sentrum av byen. Flyplassen tilbyr daglige rutefly via Aero VIP til   Lisboa Airport (LIS)   og Vila Real Airport (VRL).Det gjør tjenesten ikke noen andre nasjonale eller internasjonale flyvninger. For å komme til Braganca flyplassen fra utenfor Portugal, må individene flyr inn i en av de to tidligere nevnte flyplassene, og deretter ta et fly inn til byen.