Leiebil Aveiro

» Bilutleie » Leiebil Aveiro

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Aveiro

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Aveiro for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Aveiro guide

leiebil Aveiro

Bilutleie i Aveiro

Aveiro er en by som ligger i Centro-regionen i Portugal. Det har en befolkning på 73,559 innbyggere (2006), og er den nest mest befolkede byen i regionen. Aviero er 199,9 kvadratkilometer i størrelse. Byen er kjent over hele Portugal for ovos muldvarper og trouxas de ovos, tradisjonelle søtsaker som er laget med egg og «tripa de aviero.» På grunn av antall kanaler og båter over hele byen, er det noen ganger referert til av sitt kallenavn – den portugisiske Venezia.

Det er mye å se i byen, inkludert såkalte moliceiros Aveiro, the Lighthouse av Aveiro i Praia de Barra, katedralen i Aveiro, og den gamle jernbanestasjonen. Mange enkeltpersoner som å gå gjennom torg og gater fordi de kan se interessante ting som de typiske azulejo fasadene ofte finnes i området.

Aveiro ligger kun 68,4 kilometer fra den nærmeste flyplassen – De Porto Airport (OPO) , mer formelt kjent som Francisco de Sa Carneiro Airport.Ulike nasjonale og internasjonale flyreiser, samt charterfly inkluderer EasyJet, Lufthansa, Ryanair, Swiss International, Iberia, og Luxair.