Leiebil Algarve

» Bilutleie » Leiebil Algarve

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Algarve

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Algarve for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Algarve guide

leiebil Algarve

Bilutleie i Algarve

Den portugisiske regionen Algarve er den sørligste regionen i hele landet. Regionen har en befolkning på 450,484 innbyggere (2011) og er 5,412 kvadratkilometer i størrelse. Hovedstaden i regionen er Faro .En stor del av økonomien består av turisme som det er en av de mest populære reisemålene i hele Portugal. Regionen er kjent for sin produksjon av frukt, carob bønner, mandler, og fiken. Det er også kjent for sin ferske fisk og sjømat.

På grunn av sin beliggenhet utenfor kysten av Middelhavet, er regionen kjent for sine fantastiske strender så vel som dens naturparker. Lagos er svært populær i Algarve som det er en av de mest utviklede områdene og huser en rekke luksuriøse resorts og spas. Noen av de store tingene å se er den Marino stranden i Vilamoura, byen Tavira og byen Silves, Lagos historiske sentrum, og Praia da Luz.

Regionen Algarve er betjent av Faro Airport (FAO), som ligger bare 2,6 kilometer fra sentrum av Algarve.British Airways, Lufthansa, Ryanair, Air Berlin, EasyJet, Luxair, og Scandinavian Airlines tilbyr service til denne flyplassen.