Leiebil Albufeira

» Bilutleie » Leiebil Albufeira

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Albufeira

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Albufeira for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Albufeira guide

leiebil Albufeira

Bilutleie i Albufeira

Byen Albufeira er en primær turistmål for mange på grunn av sin beliggenhet langs Portugals kyst. Byen har en befolkning på 13,646 innbyggere. Det er bare 45 kilometer fra byen Faro og 30 kilometer fra Lagos, andre populære steder. Albufiera er en ledende turiststed destinasjonen som den huser en marina, en rekke golfbaner, hoteller, restauranter og barer.

Det er to hovedområder i byen der besøkende kan se severdigheter og attraksjoner, samt nyte sin tid i byen – The Strip og Gamlebyen. The Strip huser en rekke populære barer og nattklubber. Gamlebyen har tradisjonell arabisk arkitektur. Det er to primære strender i byen – Praia do Tunel (Tunnel Beach) og Praia dos Pescadores (Fiskerstranden). Også å se i Albufeira er Castelo de Almoada. Det er en tolvte århundre mauriske slottet.

Albufeira er betjent av Faro Airport (FAO) .Det ligger kun 26,35 kilometer fra sentrum av byen. Flyselskaper som tilbyr flyvninger til Faro inkluderer Scandinavian Airlines, Ryanair, Lufthansa, EasyJet, British Airways, og Aer Lingus.