Leiebil Agueda

» Bilutleie » Leiebil Agueda

 

car-rental

Finn beste pris på bilutleie i Portugal

Bilutleie Agueda

Sammenlign prisene fra flere bilutleiefirma i Agueda for å finne den beste prisen. Noen av bilutleiefirmaene vi sammenligner inkluderer Gold Car, Budget, Europcar, Avis, Hertz og Sixt.

Agueda guide

leiebil Agueda

Bilutleie i Agueda

Agueda er en portugisisk kommune som ligger i senteret regionen. Kommunen har en befolkning på 49,857 innbyggere (2008) og er 335.28 kvadratkilometer i størrelse. Det regnes som en svært viktig industrielt og kommersielt sentrum som det ligger i et meget fruktbart område i landet. Noen av de viktigste sektorene er frukthager, mais avlinger, samt vingårder. Vinene som kommer fra Agueda er svært godt kjent.

Området er også kjent for tradisjonell leire keramikk, strikk craftworks, håndlagde kurver og garveri produkter. Dens viktigste bidrag til portugisisk mat er det diende gris.

Noen ting å se mens i Agueda inkluderer de arkeologiske utgravningene av Cabeço do Vouga, også kjent som den romerske Castelium Marnelis. Det er en arkeologisk utgravning av de restene av tidlige romerske civitates. Andre ting å se inkludere Convento do Santo Antonio og Convento de Santa Maria de Lamas. Begge er godt kjent for den ekstraordinære arkitekturen.

Agueda er betjent av Francisco de Sa Carneiro Airport (OPO), uformelt kjent som Porto Airport .Den ligger ca 78,22 kilometer fra sentrum av byen.